Hockeyträning – Den Röda Tråden

Många pratar om att skapa eller ha den röda tråden i hockeyföreningen, men få lyckas fullt ut. Det blir ett häfte eller ett dokument som förvaras… någonstans, men tänk om det skulle vara enkelt att visualisera utvecklingen och visionen, för samtliga medlemmar i hockeyföreningen? Allt det viktiga för respektive ålder på en sida, som sätts upp på en synlig plats, snyggt inramad, så att alla vet vart vi är på väg. Skulle det göra skillnad för hockeyn i din förening?
Med den här mallen kan du/ni visualisera de olika utvecklingsstegen för en hockeyspelare, inklusive värderingar, föräldrarrollen, träning och ledarskapet på ett enkelt och visuellt sätt.

Röda,Tråden,Hockey,Träning,Förening,Ledarskap,Utveckling

Läs mer om den röda tråden i hockeyträning och ledarskap här >>>

Gilla och dela gärna: