Hockeyövningar och träning för 7, 8, 9 åringar (barn, ungdom)

Hockeyträning 2 av 72 den första säsongen för 7-9 åringar i hockey.

Hockeyträning och övningar del 1: Skridskoteknik (grundställning, en fots spark, stopp) och cirklarna.

Hockeyövningar, Hockeyträning, 7, 8, 9, Åringar, År, Träning, Övningar, Hockey, Ishockey

Hockeyträning och övningar del 2: A. Åkning med puck, skott, ta retur/ny puck, slalom tillbaka. B. Skridskosvängar runt konerna. C. Översteg runt cirklarna, snabb slalom vid blå. D. Stopp vid konerna. E. Åkning med puck, runt konerna, avslut, ta retur/ny puck, helomvändningar med puck på vägen tillbaka.

Hockeyträning och övningar del 3: A. Pass mellan konerna, avslut och retur. B. Fram- och baklänges runt konerna. C. Se ovan, med puck. D. Skridskosvängar runt konerna. E. Puck på ena sidan, kroppen på andra runt konerna, baklänges tillbaka.

Hockeyträning och övningar del 4: Match i alla tre zonerna.

Mer om hockeyträning och övningar för 7-9 år unga hockeyspelare hittar du här >>

Gilla och dela gärna: