Hockeyövningar 1

Hockeyövningar till din hockeyträning eBok

Alla hockey övningar som du behöver, för en komplett hockeyträning om och om igen. Hockeyövningar för, uppvärmning, skridskoåkning, målvakter, skott, avslut, puckbehandling / klubbteknik, passningar, spelsituationer. Även massor med hockeyövningar för 1-1, 2-1, 2-2 o.s.v. Du hittar även uppspel, ingång i anfallszon och ett speciellt avsnitt med målvaktsövningar och skridskoåkning.

Ishockeyns isövningar

Det här hockey övningshäftet (eBoken) med hockeyövningar täcker alla delar av din träning och träningsplanering, på kort, men även på lång sikt. Du hittar ca. 280 isövningar med förklaring på Svenska att köra på din hockey träning.

Hockey övningar för;

– skridskoåkning
– klubbteknik och puckbehandling
– teknikövningar
– 1 mot 1
– 2 mot 1
– 2 mot 2
– 3 mot 2
– 3 mot 3
– 5 mot 0
– 5 mot 3 spelövningar o.s.v.

Du hittar även speciellt anpassade hockey övningar för

– målvakterna
– skridskoåkning (snabbhet alt. uthållighet),
många av dessa hockey övningar har tävlingsmoment inbyggt, för att det skall vara matchlikt och höja tempot på hockey träningen.

Hockey övningarna följer vissa mönster, för att minimera tidsförlusterna i övergången mellan hockey övningarna och förflyttningen av puckar runt isen. Hockeyövningarna är också lätta att bygga på eller förenkla genom att lägga till/ta bort spelare, moment eller passningar, med andra ord kan du gå från basic till avancerad nivå och dina spelare känner fortfarande igen den grundläggande hockey övningen.

Att köpa hockeyövningarna E-bok

Du beställer hockeyövningarna genom att klicka på Buy Now knappen här nedanför. Du blir därefter förflyttad till PayPal, för att genomföra din säkra betalning. Efter genomförd betalning skickas hockey övningarna till dig med e-mail i pdf-format. Övningarna har en förklarande text på Svenska.

Pris 179 kr via PayPal
Lämna ett svar