Super Mario eller Fortnite HockeyCoach

En hockey videoutbildning för hockeytränare! Hockeyutbildningen kan användas av dig som hockeytränare enskilt eller som en möjlighet för hockeytränar-teamet i laget eller varför inte för samtliga hockeytränare i hela hockeyföreningen. Hockeytränarutbildningen på 8 delar kan användas och återanvändas enskilt av dig som hockeytränare eller av flera hockeyledare tillsammans för att utbilda dig/er och skapa diskussionsunderlag för framtida utveckling kring hockeyträning och hockeyövningar i hockeyföreningen eller hockeylaget. Fastna inte i gamla hockeyträningsmönster och hockeyövningar, utmana dig och dina hockeytränarkollegor med den här hockeytränarutbildningen i videoformat!

För endast 299 kr kan du som hockeytränare eller varför inte med dina hockey tränarkollegor ta del av hockey ledarskapsutbildningens resterande 7 delar i hur ni utvecklar hockeyträningen och hockeyövningarna via onlineutbildningen för hockeytränare – Super Mario eller Fortnite Hockeycoach!

Om du är intresserad av de andra hockeyböckerna kopplat till hockeyträningar, hockeyövningar och hockeyledarskap skall du titta på https://www.bod.se/bokshop/catalogsearch/result/?q=Jukka+Aro+hockey Eller hos Adlibris, Bokus, CDON, Amazon, Akademibokhandeln etc. Då behöver du söka på boktiteln eller på Jukka Aro Hockey, eller titta på sidan https://hockeycoach.se/ovningar/