Spel- och matchsituationer

Hockeyns spelsituations övningar e-bok

Hockey spelsituationer (övningar) ger dig en bild över hur professionella hockeylag spelar. Du ser uppspel, ingång i anfallszon och anfallsspelet, ritat på ett tydligt sätt (ingen förklarande text dock, du tolkar och följer numreringen på spelarna). Använd spelmomenten på din hockey träning eller skala ner dessa till delmoment / övningar som du övar på under hockey träningen.

Hockeyns spelsituationer (matchsituationer)

Hockey action, överförd  till övningar på träningen

Hur spelar de professionella hockeylagen eller landslagen, det är en fråga som jag ibland får eller ställs inför. Genom att titta på hockeymatcher kan du på mer eller mindre detaljerat sätt se saker som händer på isen, men att förflytta dessa spelmoment  till sina egna hockey träningar är både kunskaps- och tidskrävande och givetvis  behöver man viss tekniskutrustning, för att kunna ”backa bandet” fram och tillbaks, för ofta händer saker väldigt fort, platsbyten, passningar, markering  o.s.v.

Det är i alla fall ovanstående som jag har gjort, d.v.s. tittat på mycket hockey, spelat in från både tv och live och överfört ca. 300 hockey spelsituationer eller moment från matcher till användbara hockey övningar på träning.

Hockey övningar för alla lagdelar

Det du inte kan se i materialet är vilket hockeylag eller landslag, som har spelat på det här viset. Dessa hockey övningar är av naturliga skäl lite mer avancerade (ibland, inte alltid) och passar därför kanske bättre för äldre pojk hockeylag / tjej hockeylag, junior, senior eller damlag.

Hockey övningarna täcker hela isen, från uppbyggnad av spelet till avslut på mål och du hittar moment för
– försvarare
– anfallare
– målvakter

Matchsituationerna / Hockey Övningarna är uppdelade i tre kategorier,

– spel i anfallszon
– uppspel/spelvändningar  och i den tredje kategorin hittar du
– Power Play ihop med tekningar.

Totalt är det alltså ca 300 spelsituationer som är ritade som hockey övningar. Delar du  upp momenten i delövningar, så har du utökat antalet hockey övningar rejält.

HockeyCoach.se uses PayPal for secure paymentsAtt köpa spelsituationerna E-bok

Du beställer hockey spelsituationer (300 spelmoment) genom att klicka på Buy Now knappen här  nedanför. Du blir därefter förflyttad till PayPal, för att genomföra din säkra betalning. Efter genomförd betalning skickas övningarna till dig med e-mail i pdf-format. Det finns ingen förklarande text till dessa hockey övningar, du följer de numrerade spelarna, åkbanorna och passningarna.

Hockeyns spelsituationer (matchsituationer)

Pris 179 kr via PayPal
Lämna ett svar