Hockeyövningar som du kan använda hemma

Träna hockey hemma, är en bok med hockeyövningar, främst för hockeyspelare som vill träna hockey hemma, men också för hockeyföräldrar som vill stötta sitt barn med den extra träningen. Boken består av många mindre teknikövningar som också blir en utmärkt källa för hockeytränare som kan användas på t.ex. olika stationer under en hockeyträning:

Vad krävs för att lyckas med hockey? – Hockey skottövningar – Hockey skottövningar med hinder – Hockey teknikbanor / skills banor – Hockey teknikträning / skills träning och finter på en liten yta – Hockeyövningar med en puckpassare – Hockeyövningar med hopp och steg – Udda hockeyskott, finter och andra träningstips – Fysik och koordinationsträning hemma.

Gilla och dela gärna:

Hockey Teknikplatta / Område / Zon

Letar du efter hockeyövningar som du kan använda på din hockey teknikplatta, skottplattan eller träningsytan hemma? I boken Träna Hockey Hemma – Hockeyövningar att göra hemma, hittar du hockeyövningar som är färdiga att använda hemma på din hockey teknikplatta, skottplattan eller träningsytan hemma, för att utveckla dina ”Hockey Skills”.

Boken tar också upp vad som krävs för att lyckas och utvecklas som hockeyspelare. Hockeyövningar för hemmabruk, stationsträning och träningstips för att lyckas och fortsätta utveckla dig som hockeyspelare.

Gilla och dela gärna:

Hockey träning hemma

Att träna hockey skills hemma är lätt om du har ett litet utrymme och en hockey teknikplatta / skottplatta. De flesta gånger är det enda svåra att ha idéer till hockeyövningar. Med boken Träna Hockey Hemma, löses den frågan. 100-tals hockeyövningar, som är färdiga att använda hemma och för att utveckla dig som hockeyspelare. Teknik och skottövningar för att utveckla dina hockey skills.

Gilla och dela gärna:

Hockey Skottplatta

Träna hockey hemma innehåller skott- och skicklighetsövningar för din hockeyträning hemma. Hockeyövningar som kan utföras utomhus eller inomhus på en liten yta, som på teknik- eller skottplattan. Finns både som bok och eBok till dig som vill utveckla dina hockey skills genom att träna hockey hemma.

Gilla och dela gärna:

Morgondagens Hockey – Framtidens Hockeyövningar

Med en ”höghastighetsanslutning” i huvuden på dina hockeyspelare kommer informationsbearbetningen och växlingen mellan uppgifterna ute på isen att vara smidig och felfri, vilket resulterar i förbättrade individuella hockeykompetenser samt hur hockeylaget spelar och presterar tillsammans.

Syftet med boken, Multidimensionell Hockey Träning och Övningar, är att ge dig verktyg, metoder och skapa förståelse, för att öka ”bandbredden” eller ”anslutningshastigheten” hos dina hockeyspelare, med multidimensionella hockeyövningar och coaching. Nyckeln är att öka utmaningen hela tiden för alla dina spelare, annars kommer utvecklingskurvan att plana ut, om du inte driver den längre. Låt oss driva den framåt tillsammans!

Gilla och dela gärna:

Träna hockeyskott hemma

Om du skjuter puckar hemma och övar upp ditt skott, kommer du att se bra och ofta snabba förbättringar i ditt skytte, i boken Träna Hockey Hemma hittar du tips, tricks och hockeyövningar som är färdiga att använda för att utveckla din skott- och klubbteknik i hockey ännu mer.

Gilla och dela gärna:

Hockey Ledarskap och Coachning – Bok

Hockey ledarskap och coachning är en bok för hockeytränare, med fokus på ledarskap, coaching, kommunikation och att bygga ett starkt team. Men du hittar också hockeyövningar, teambuilding-övningar, praktiska ledarskapstips och fysisk träning.

Gilla och dela gärna:

Nya och utmanande hockeyövningar

Boken Multidimensionell Hockey Träning och Övningar, tar en titt på utvecklingen av hockeyspelarnas mentala och fysiska kapacitet, kopplar den till den värld de står inför idag och hur det påverkar hockeyträningen och hockeyövningar (hockey skills), eller åtminstone borde, om vi inte har fastnat i gamla mönster som hockeytränare?

Gilla och dela gärna:

Träna hockey skills hemma

Att förbättra dina hockey skills är enkelt genom att träna extra hemma. I boken Träna Hockey Hemma hittar du hockeyövningar som du enkelt sätter upp hemma på en liten yta. 30 minuter hockey skills och skotträning om dagen eller åtminstone flera gånger per vecka, kommer att öka dina hockey skills och dig som hockeyspelare! Även om målgruppen är hockeyspelare, går hockey-skills övningarna givetvis även att plocka ut på isen, perfekt stationsträning i hockey.

Gilla och dela gärna:

Hockey träningsböcker för tränare och spelare

Multidimensionell hockeyträning och övningar – … När du ökar dina hockeyspelares ”bandbredd” under hockeyövningarna, med utmanande ”multitasking hockeyövningar” med reducerad tid, gör du faktiskt det motsatta för känslan av spelet, du saktar ner spelet för dem tack vare en högre ”bandbredd”. Det här är exakt syftet med den här boken, att ge dig förståelse, verktyg och metoder för att öka ”bandbredden” i dina spelares huvuden, med icke linjära eller flerdimensionella hockeyövningar för alla dina spelare.

Träna Hockey hemma – Träna hockey hemma är en bok för hockeyspelare i alla åldrar, som är redo att träna extra själva, med andra ord för hockeyspelare med stort hockeyhjärta, men också för hockeyföräldrar som vill stödja sitt barn att utvecklas inom hockeyn genom att öva extra hemma. Är du motiverad träna extra och vill lära dig mer och veta vad och hur du tränar hockey hemma? I så fall får du i den här boken träningstips, övningar för skott, färdighetsövningar, men också fysiska övningar och koordinationsträning du kan genomföra hemma.

Hockeycoach – ledarskap och coachning – Vad krävs av en framgångsrik hockeyledare eller för att lyckas med ett hockeylag? Hur kan du som tränare ta ditt lag till nästa nivå på is, men också se och stärka varje individ i laget? Hur skapar du engagemang, arbetar med målsättning, teambuilding, stärker dina spelares hockeykapacitet, kör effektiva isövningar, minskar samarbetsförluster, får resultat och arbetar med din kommunikation och feedback, för att utveckla ditt lag och dig själv? Teamutveckling- och ledarskapsområdena är kopplade till en lättanvänd och praktisk ledarskapsmodell, förstärkt med exempel, teambuilding-övningar, på och vid sidan av isträningen, mixat med hockeyövningar som du kan använda.

Träna Matchlikt i Hockey – Tanken med den här boken är att fokus skall helt och hållet ligga på hockeyövningar i olika kategorier och att alla hockeyövningar kopplar så mycket, som möjligt till temat matchlikträning, om det sedan handlar om en uppvärmningsövning, skridskoåkning eller en passningsövning.

Du kommer givetvis att hitta några undantag i framförallt skridskoövningarna, där det ibland handlar mer om att borra ner huvudet och jobba med tempot och tekniken, men många skridskoövningar är ändå kopplade till, t.ex. försvarsåkning, anfallsåkning, forecheck, memorering av åkbanor etc.

Hockeyövningarna med uppspel, spelvändningar och anfallsspel får givetvis en mer naturlig koppling till temat matchlikt.

Du får också tips på ”kryddor” till hockeyövningarna, som gör skillnad, detaljer som inte går att rita in i övningarna, men kopplar övningarna ännu starkare till temat matchlikt!

Moderna hockeyövningar för individuell teknikträning – Nya moderna hockeyövningar, som driver spelarnas utveckling till frekvens och snabbhet i utförandet, framåt, bakåt, sidled, vända, stanna, göra riktningsförändringar och samtidigt öka på fysiken, balansen och kroppskontrollen.Övningarna är riktade för att bygga på den individuella skickligheten, med bas i skridskoåkningen. Så temat är individuell teknikträning, med och utan puck.Använd istiden med kvalitet. Skapa möjlighet för utveckling och kreativitet. Bra skridskoåkare har tid att vara kreativa och hitta lösningar till problem under matcherna. Kreativa misstag kan repareras med bra skridskoåkning…

Gilla och dela gärna: