Kan man ta in hjälp utifrån till träningen?

Vad skall föreningen göra själv och vad kan man köpa eller hyra in gällande träning och ledarskap? Ett område där inhyrningen av kompetens alltid har varit stark är inom målvaktsträningen, men varför inte ta in experthjälp till skridskoträningen, målskyttet, smålagsspelet etc. Det optimala vore givetvis att anlita ”halv-professionella” tränare för de minsta, det är där grunderna läggs för egna produkter, som de flesta föreningar pratar om.

Skridsko med puck runt kona

Materialet på sidan HockeyCoach.se är givetvis också ett alternativ.  Jag har utbildat mig på Tränarakademin och har en förbundstränarlicens, så det finns både teori och praktik bakom allt material (tränare från Hockeyskolan till Division 1). Vidare har jag jobbat med verksamhets- och ledarskapsutveckling i över 10 år, samt som ledare / chef inom företag för grupper från 5 till 100 personer, inklusive ledningsgruppsarbete. Kolla upp kontaktuppgifterna från sidan HockeyCoach.se.

Ledarskap inom hockey, idrott och företag >>

Kroppsspråk >>

Hockeyövningar >>

Gilla och dela gärna: