Hockeyövningar, Träning och Ledarskap

Hockeyövningar, hockeyträning och ledarskap i hockey för alla nivåer inom ishockey, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 och 15 åringar, pojklag, flicklag, juniorer, seniorer, män och damer. Nedan några av eBöckerna för hockeyövningar, hockeyträning och ledarskap inom ishockey.

Skridskoteknik och teknikövningar för hockeyHockeyövningar för U6, U7, U8, U9, U10Hockeyövningar för U7, U8 och U9 färdiga hockeyträningarHockeyövningar för U9, U10 och U11Hockeyövningar för U11, U12, U13, U14, U15, U16, B-jun, A-jun, A-lagHockeyövningar från match till träning U10, U11, U12, U13, U14, U15, U16, B-jun, A-junHockey fysövningar, barmarksträning, off season träning U10, U11, U12, U13, U14, U15, U16, B-jun, A-jun och A-lag, seniorerHockeyövningar puckbehandling, träkula U6, U7, U8, U9, U10, U11, U12, U13, U14, U15, U16, B-jun, A-jun och A-lag, seniorerHockeyövningar för målskytte, skott träning U9, U10, U11, U12, U13, U14, U15, U16, B-jun, A-jun och A-lag, seniorerHockeyövningar spel- och matchsituationer U10, U11, U12, U13, U14, U15, U16, B-jun, A-jun och A-lag, seniorerHockeyövningar för uppspel och anfallsspel U10, U11, U12, U13, U14, U15, U16, B-jun, A-jun och A-lag, seniorerVisuell målvaktsträning i hockeyVisuell spelarträning i hockeySpelarutveckling och den röda tråden i hockeyträningen och hockeyföreningenLedarskap i ishockey, ledarskapsmodell, framgång, team, mål, resultat

Du hittar hockeyövningar och hockeyträningar för, skridskoåkning, passningsövningar, skott, målskytte, klubbteknik, puckbehandling, spelövningar, målvaktsövningar, uppspel, anfall, försvar, tekningar, teknik m.m. Färdiga kompletta hockeyträningar finns i eBoken Hockeyövningar för 7-9 åringar. I eBoken Hockeyläger ligger tyngdpunkten på skridskoåkning och skridskoteknik, i den här eBoken finns dessutom text, bilder och videos på samtliga hockeyövningar.

Hockey coaching böcker - Hockeyövningar och hockeyträningar
eBöckerna, Hockeyövningar för 6-10 åringarKompletta Hockeyträningar för 7-9 åringar, Hockeyträningar och hockeyövningar för 9-11 åringarIsövningar (Hockeyövningar 1), Match till träning och Barmarksövningar och försäsongsträning I hockey innehåller beskrivningar på svenska, i övrigt material är bildbaserat, som t.ex. Visuell spelar– och målvaktsträning, samt puckbehandling och klubbteknik. Hockeyövningar för målskytte innehåller bade teori och hockeyövningar. Spelarutveckling, den röda tråden i hockeyträningen och föreningen innehåller mallar, för att skapa den röda tråden i hockeyträningen och övningarna.

Alla hockeyövningar och hockeyträningar följer en mall eller träningsmodell, som minimerar förflyttning av puckar och väntetiden för spelarna under hockeyträningarna, allt för effektiva hockeyträningar.

I hockey ledarskap hittar du eBoken Ledarskap i ishockey – The Mourinho Way, Kroppsspråk bland coacher och spelare samt eBoken Var kreativ.

eBöckerna skickas ”manuellt” till den e-post adressen du har angivit/använt på PayPal.

Gilla och dela gärna: