Effektiva hockeyträningar

En timmes hockeyträning med olika hockeyövningar, men allvarligt talat hur länge är hockeyspelaren egentligen aktiv under en hockeyträning? Hur många repetitioner av respektive moment utförs? Hur länge står hockeytalangerna i kö och väntar? Med det här excel verktyget kan du jobba med att effektivisera dina hockeyträningar.

Effektiva hockey träningar med Lean Hockey

Lean tänkande och principer inom hockey träning och ledarskap är ett helt nytt koncept. Lean Hockey Ledarskap strävar efter att höja kvaliteten och utveckla hockey träningarna genom att tillämpa LEAN principer och tänkande inom hockey träningen. Lean principerna kan även användas till att utveckla hela klubben eller laget man verkar inom. De största och direkt märkbara förbättringarna på hockey träningen får man genom att eliminera slöserier.

För att analysera mängden slöserier har jag skapat ett excel-program för dig som hockeytränare att använda på hockey träningarna. Hitta slöserierna kopplat till väntetider och närvaro, programmet visualiserar effektiviteten på isen under hockey träningarna!

Lean, jääkiekko, harjoittelu

LEAN Hockey Analys-verktyg hitta slöserierna i din hockeyträning

Excel-program till Office 2010 miljö, programmet finns även för äldre versioner. Hur effektiva är dina hockey träningar?

Pris 295 kr via PayPal